+44 (0) 800 123 4567 No.1 Abbey Road London, W1 ECH, UK
Прилади й засоби для всіх методів неруйнівного контролю
портативне та стаціонарне устаткування товщиноміри, тепловізори пенетрати, проявники, очисники та ін. сертифікація персоналу в сфері НК

Продукція

Відгуки (0)

Великий вибір обладнання та матеріалів для неруйнівного контролю, вироблених провідними світовими компаніями поставляються ОНІКО на ринок, що дозволяє вирішувати більшість завдань, де потрібна інформація про стан і властивості матеріалів.

Ми більше 28 років співпрацюємо з промисловими підприємствами поставляючи їм обладнання, хімічні реактиви та інші матеріали необхідні для вирішення різних завдань промислової дефектоскопії і радіографії (неруйнівний контроль).
У нас тільки сертифікована продукція від імпортного виробника! Купуйте за невисокими цінами, не заощадивши при цьому на якості.

У каталозі нашої продукції Ви зможете придбати рентгенівський, ультразвуковий, магнітопорошковий, капілярний, візуальний, віхретокововий, тепловізійний методи НК для здійснення найкращої діагностики і точного контролю.

Радіографічне тестування (RT) - це метод неруйнівного контролю (NDT), який використовує рентгенівські або гамма-промені для перевірки внутрішньої структури виготовлених компонентів, виявляючи будь-які дефекти або дефекти.
У промисловій радіографії є ​​кілька методів візуалізації, методів відображення кінцевого зображення, а саме: рентгенографія фільмів, рентгенографія в реальному часі (RTR), комп'ютерна томографія (CT), цифрова рентгенографія (DR) і комп'ютерна рентгенографія (CR).

Поставляється компанією «ОНІКО» магнітопорошковий метод неруйнівного контролю, який призначений для виявлення дефектів / помилок, невидимих ​​неозброєним оком, розташованих на поверхнях і на неглибоких поверхнях глибиною до 2 мм.

Ультразвуковий неруйнівний контроль, також відомий як узі неруйнівного контролю або просто UT, являє собою метод визначення товщини або внутрішньої структури випробувального зразка з використанням високочастотних звукових хвиль. У промислових застосуваннях ультразвукові випробування широко використовуються на металах, пластмасах, композитах і кераміці. Єдиними поширеними інженерними матеріалами, які не підходять для ультразвукового контролю на звичайному обладнанні, є вироби з дерева і паперу. Ультразвукова технологія також широко використовується в біомедичної області для діагностичної візуалізації і медичних досліджень.

Капілярний метод НК застосуємо для виявлення на всіх типах поверхні тупикових і наскрізних дефектів, таких як тріщини, розшарування, витоку, у виробах з будь-яких непористих матеріалів, включаючи скло, кераміку, пластмасу та інші неметалеві матеріали.

У «Оніко» ви зможете придбати неруйнівного контролю різного виду і широкого спектру дії, якість на високому рівні, 100% гарантія.

Одним з основних напрямків діяльності компанії «ONIKO» також є впровадження прогресивних і інноваційних методів рентгенографії. Широкий асортимент обладнання дозволяє підібрати необхідну систему залежно від вихідних показників, сфери застосування та бажаного результату.